Фирма АИК 79 EООД е създадена от екип, силно амбициозни специалисти в сферата на озеленяването и ландшафтния дизайн и архитектура


Със своя професионализъм и оригинални идеи ние предлагаме всички видове градинарски услуги, свързани с проектиране, изграждане, аранжиране и поддържане на зелени и водни площи, озеленяване на паркове, дворове, складови бази, офиси и офис - сгради, вилни селища, хотели и хотелски комплекси, стадиони и градини. Предлагаме още дизайн и озеленяване на градини пред офиси, шоуруми и магазини, дизайн на градини пред ресторанти, кафета, заведения за бързо хранене, озеленяване на почивни бази, бензиностанции, газстанции и метанстанции, озеленяване на производствени цехове, халета и бази. Предлагаме още професионално озеленяване на частни вили и къщи, дворове, резиденции, представителни паркови части и обществени зелени площи. Доверете се на нашите специалисти в изготвянето на проекти за озеленяване, ландшафтна архитектура и дизайн, както и специалистите ни по реализиране на озеленителни проекти и професионална абонаментна поддръжка на градини и дворове.

Ние от АИК 79 ЕООД предлагаме изготвяне на проекти и изграждане на автоматизирани поливни системи за частни дворни градини и вили. Извършваме още доставка на всички видове материали за озеленяването на градински площи – предлагаме доставка на хумусна почва, доставка на различни видове декоративни растения за целите на всяка озеленителна дейност, както широколистни и иглолистни дървета, храсти, така и сезонни и многогодишни цветя. Предлагаме професионални услуги по почистване на запустели парцели и дворове, подготовка на градини и частни терени за озеленяване и строителство.